Cursus fotografie beginners


Heb je een eigen camera maar lukt het niet altijd om de foto’s te maken die je voor ogen hebt? Wil je graag wat meer leren over begrippen als diafragma, sluitertijd en iso en hoe je dit moet instellen op je camera?

Tijdens deze workshop fotografie voor beginners leer je in vijf lessen de basis van de digitale fotografie. Er wordt aandacht besteed aan technische vaardigheden, maar ook gaan we kijken naar compositie en welke invloed licht heeft op je foto. Door middel van handige tips en kleine opdrachten leer je de theorie in praktijk toe te passen. Na de cursus weet je beter wat je aan het doen bent en ook wat de mogelijkheden van je spiegelreflex camera zijn.

Vier lessen worden klassikaal gegeven op maandag- of dinsdagavond. Tijdens deze lessen behandelen we de theorie en bespreken we opdrachten die thuis zijn gemaakt. Ook bespreken we foto’s die je zijn opgevallen in kranten en tijdschriften. Wat maakt een foto interessant? Een van de lessen vindt plaats op een zondagmiddag. We gaan dan samen naar een mooie locatie om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: sluitertijd / diafragma / iso / witbalans / compositie / belichting /fotobewerking

Cursus data

Wordt nog bekend gemaakt.

Locatie

Ondernemershuis Crataegus

Meidoornplein 40

1031 GD Amsterdam

Prijs

125,- euro (incl. btw)

Inganseisen

Iedereen kan meedoen. Je moet in het bezit zijn van een (spiegelreflex of compact) camera die zelf kan instellen. Als je nog geen camera hebt is het ook mogelijk een camera te lenen.

Aanmelden

Stuur een mail naar hesterdenboer@gmail.com

Using Format